BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 19, 2011

my 1st try out ..

Entry ini sebagai catatan rjeng.fm sahaja..jika anda tidak berminat sila ignore this entry..ok..tq..

DSC_0031

…basikal pinjam…Thanks En.Shah dan Dr. Adibah kerana bagi pinjam…jasamu dikenang..

DSC_0033

…sebelum bertolak ke padang kawad…mase ni tengah berdebar2..ade gak terfikir nak tarik diri awal2..hahaha..tapi aku terus gak…ala suka-suka je pun..

DSC_0076

...sowi ek, aku tarik diri jadi sukarelawan…

DSC_0077

…terasa cam hot la plak...muntah3…hahah..tapi kerana korang aku tamatkan gak track 30km tu…huh

azim (1)

…try cari mana aku…haha

azim (2)

…bersama salah seorang rider dari SRC UTM..

azim (3)

…bukit…pas bukit, bukit agi…pas bukit, bukit agi…tolak je la..aku xlarat nak kayuh da…first2 bole la kayuh..nak sampai satu check point ke satu check poin bukan main jauh…huh..mengeluh sampai xkuar suara aku dibuatnya…camnepun memang terbaek ah En.Shah kerana bagi track yang sangat2 menguji kekuatan mental dan fizikal..…

DSC_0166

…ni mase check point 3..terasa sangat2la lapar…aku makan pisang sampai 7biji..hehehe…bantai je la..yang pelik kenapa antara lima check point hanya check point 1 ngan 3 je yang ade makanan..smua riders mengeluh kelaparan..wanie..take note this…hahaha

DSC02594

..akan aku simpan no plate ini sebagai tanda kenang-kenangan…hehehe

Akhir kata:~~

…kekeh..penat la gak abehkan 30km…adoi…3hari sakit +lenguh2..papepun i like this…huhuhu..Thumbs up

 

….credit to Faizul dan photographer GUMQ UTM 2011…….

1 comments:

Lam Liu Yue said...

hahahaah...congrets2...
janji ko dah berjaya hbskan 30 km tu..
perghhh!! terbaekla~!

Post a Comment